Cornet : Geen klank zonder drank!

Cornet : Geen klank zonder drank!

UPDATE : Wegens groot succes is de voorraad die Trooper en Cornet hadden voorzien al uitverkocht. De actie is dus stopgezet, er kan geen Cornet meer besteld worden. Bedankt aan iedereen die ons al gesteund had. Voor de andere komen er zeker nog nieuwe gelegenheden!

Door de huidige omstandigheden staan onze muzikale activiteiten momenteel al even op een zeer laag pitje, maar we hopen tegen deze zomer hiervoor meer perspectief te krijgen zodat we kunnen doen wat we graag doen: muziek maken! Door de impact van de hele Corona-pandemie hebben we ook amper activiteiten kunnen organiseren die voor de nodige centjes zorgen om de werking van onze muziekvereniging draaiende te houden. Dringend tijd dus om terug wat meer leven in de brouwerij te brengen!

Met De Verenigde Statievrienden doen we mee aan een super straffe CORNET actie in samenwerking met Trooper! Via onze website kan je het lekkere blonde tripple bier CORNET (8,5%) bestellen.
We bieden volgende bakken aan: 

  • plastic bak CORNET (24 flesjes): € 36.30 ( incl. € 4,50 leeggoed)
  • houten bak CORNET (20fl): € 38,90 ( incl. € 2,00 leeggoed)

De prijs van de bakken komt overeen met de aanbevolen verkoopprijs, met het enige verschil dat CORNET ons via TROOPER een commissie geeft per verkochte bak. Deze commissie levert onze muziekvereniging, bij een verkoop tussen 20 en 60 bakken, € 5 per bak en maar liefst € 10 per bak als we er meer dan 60 verkopen. Bij elke bak krijg je nog 1 glas Cornet en flesopener gratis!

Bestellen kan tot en met zondag 30 mei. Begin juni worden de bakken geleverd en zullen we de bakken aan huis brengen of jullie de mogelijkheid bieden deze te komen afhalen!