Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar!

Op de laatste dag van januari wensen we jullie op de valreep nog 1 keer een Gelukkig Nieuwjaar met een terugblik naar het Nieuwjaarsconcert van 20 januari.

Onze “Sparkling Youth” van musicXpress nam jullie samen hun dirigente Els Geyskens en de 3 musketiers op een reis langs de noordpool, door een porseleinenkast en over de bergen tot bij Pegasus.

Het grote orkest wilde deze avond op een muzikale manier afscheid nemen van Dominique Capello, onze dirigent van de voorbije jaren. Maar jammer genoeg had zijn gezondheid andere plannen met Dominique. Daardoor ging Eddy Chrisostomus jullie mee op een fantasierijke avond langs het mooie leven in Italie en doorheen heel wat mooie filmmomenten tot de echte nieuwjaarssfeer met André Rieu.

Foto’s van deze avond kan je bekijken op onze Fotopagina.

De instappers zijn samen met Els al weer hard aan het werken naar hun volgend optreden tijdens het jeugdfestival dat mX organiseert op 21 april.

De muzikanten van het grote orkest zijn de komende weken tijdens proefrepetities op zoek naar een nieuwe dirigent. Op 30 juni kunnen jullie de eerste resultaten van de komende samenwerking beluisteren op onze seizoensafsluiter “Zomer op de Statie”.

Tot ergens in 2024 op onze concerten en andere activiteiten!